Erilaisten korujen valmistus pinssien mukana

Pinssistä kaulakoruksi, korvakoruksi tai rannekoruksi

Kun tilaat yksilöllisiä pinssejä omalla toteutuksella ja muotilla, miksi et tilaisi samalla korvakorut, kaulakorut, rintakorut tai rannekorut yhtenäisellä toteutuksella? Ilman erillisiä muottikustannuksia voit yhdistellä samaan tilaukseen metallisten pinssien kanssa toteutettavaksi kaikki edellä mainitut ja monipuolistat tilauksesta tehtävän tuotteen käyttökohteita.

Voit tilata korutuotteita myös ilman pinssien teettämistä, samoja perussääntöjä seuraten kuin pinssien toteutuksessa. Erilaiset pinnoitteet ja galvanoinnit, viimeistelyt ja materiaalivaihtoehdot ovat käytettävissä kaikissa tuotteissamme. Kultaus ja hopeointi aidoilla jalometalleilla tai jäljitelmät ovat käytettävissä budjettisi mukaan.

Normaali tuotantoaika pätee myös korutuotteiden toteutuksessa, joten pinssien tilaamisen yhteydessä on täysin mahdollista teettää useita eri tuotteita samalla designilla. Voit toteuttaa korujen lisäksi esimerkiksi kalvosinnappeja, solmioneuloja tai pinssejä omasta suunnitelmasta.

Korujen viimeistely

Solmioneulat voidaan toimittaa valintasi mukaan joko erikseen irrallaan yksittäispussitettuna joka suojaa valmista tuotetta kolhuilta, tai voit tilata niihin tyylikkäät lahjarasiat joista on saatavilla useita eri malleja. Samettipintainen korurasia on eksklusiivinen tapa lahjoittaa solmioneula esimerkiksi asiakkaalle tai tehdä niistä myyntiartikkeli. Edullisempi kirkas akryylirasia on myös tyylikäs tapa antaa solmioneulat saajalleen. Löydät useimmat pakkausvaihtoehdot myös varastotuotteena verkkokaupastamme.

Jos solmioneulat menevät lahjaksi, kannattaa mahdollisesti harkita myös kalvosinnappeja tai koruja samalla toteutuksella.

Hintaesimerkkejä

Malli 100 kpl 200 kpl 300 kpl
Stanssattu 20mm
Korvakoru
1,71 € 1,06 € 0,71 €
Stanssattu 20mm
Hattuneula
1,83 € 1,14 € 0,80 €
Stanssattu 20mm
Kaulakoru
1,90 € 1,16 € 0,90 €

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2-3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 60,00 €
Pikatoimitus 2 viikossa +50% hintoihin
Pakkaus lahjarasiaan 0,75 € / kpl

Esimerkkejä toimittamistamme koruista ja koriste-esineistä

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.