Aidot Cloisonné-kovaemaloidut pinssit

Cloisonné eli aito kovaemalointi, käsityön taidonnäyte vuosisatojen takaa

Cloisonné eli aito kovaemalointi on perinteisin ja vanhin tapa valmistaa koristeellisia koruja ja koriste-esineitä. Aito kovaemalointi on muinainen metallintyöstötapa joka kehitettiin jo vuosisatoja takaperin Kiinassa, Ming Dynastian aikana. Tunnetuimpia tuon aikakauden esineitä ovatkin Ming vaasit, jotka on useimmiten toteutettu juuri kovaemaloimalla. Aidolla Cloisonne-kovaemaloinnilla värit pysyvät muuttumattomana vuosikymmeniä.

Aito kovaemalointi eli Cloisonne on pinssivalmistuksen eri menetelmistä arvokkain ja arvostetuin, aidot kovaemaloidut pinssit ovat "high-end" pinssejä. Korkea laatu näkyy myös aidon kovaemaloidun pinssin hinnassa, sillä sen valmistaminen on erittäin työläs ja monivaiheinen prosessi. Kovaemaloituja pinssejä valmistaa ainoastaan kaikkein kokeneimmat pinssien valmistajat ja lopputulos on poikkeuksetta hienostunut ja arvokas.

Useimmat pinssien valmistajat myös Kiinassa ovat lopettaneet Cloisonne-pinssien valmistuksen, koska niiden kysyntä on vähäistä ja raaka-aineet kalliita. Meiltä voit edelleen tilata korkealaatuiset, arvokkaat ja huolella viimeistellyt aidot kovaemaloidut pinssit omalla designillasi.

Poikkeuksetta aitojen kovaemaloitujen eli Cloisonne-pinssien valmistuksessa ohjataan asiakasta alusta loppuun huolellisesti, sillä virheisiin ei ole varaa. Autamme sinua suunnitelmasta valmiiseen tuotteeseen, opastamme värien ja materiaalien valinnassa sekä huolehdimme valmiiden aidolla kovaemaloinnilla valmistettujen pinssien, lahjakorujen, kalvosinnappien ja liikelahjakorujen laaduntarkkailusta.

Kovaemaloinnin väreihin käytetään Japanista ja Englannista tuotettua mineraalimalmia joka murskataan jauheeksi ennen värjäämistä. Jauhe sekoitetaan tislatun veden kanssa ja syntynyt väripasta käytetään täyttämään pinsseissä tai koruissa olevat kolot halutun väriseksi. Koska kyseessä on luonnollinen mineraali, ei mikä tahansa väri ole mahdollista toteuttaa. Sen sijaan värit määräytyvät käytettävissä olevien mineraalien sävyjen mukaan, joka saattaa tarkoittaa kompromisseja erityisesti yrityksen logosta tehtävissä tuotteissa.

Pinssit paistetaan noin 800 asteen kuumuudessa jolloin väripasta sulaa. Jos pinsseihin tai cloisonné-kovaemaloituihin tuotteisiin halutaan useampia värejä, täytyy koru paistaa jokaisen värin välissä erikseen ettei värit sekoitu keskenään. Kun tuote on jäähtynyt, sen metalliosat voidaan vielä pinnoittaa ja tuote kiillotetaan lopuksi.

Pinssien viimeistely

Jotta pinssit olisivat toivotun mukaisia, pinsseistä tehdään aina ennen valmistusta sähköinen vedos jonka perusteella tuote lähdetään toteuttamaan. Lopuksi pinssit tarkastetaan vedosta vasten jolloin tuotanto hyväksytään asiakkaalle. Siksi on erityisen tärkeää tarkastaa sähköinen vedos huolellisesti, sillä hyväksyttyäsi vedoksen hyväksyt että pinssit valmistuvat sen mukaisesti.

Anna pinssiesi toteutus taitavan tiimimme käsiin ja ota yhteys puhelimitse numeroon 020-740 1450 niin opastamme oikean pinssin valinnassa. Voit myös lähettää kuva-aiheesi sähköpostitse meille ja saat tarjouksen sopivalla toteutustavalla.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 kpl 200 kpl 300 kpl
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
15mm Pyydä tarjous
20mm
25mm
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 85,00 €
Pikatoimitus 2 viikossa Ei saatavilla
Pakkaus lahjarasiaan 0,25 € / kpl

Esimerkkejä toimittamistamme Cloisonné-pinsseistä

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.