Arvokkain pinssi on Cloisonné

Ikiaikaisella valmistusmenetelmällä toteutetut aidot Cloisonné pinssit

Aidot Cloisonné Metalliset Pinssit
Aidot Cloisonné Metalliset Pinssit
Aidot Cloisonné Metalliset hattuneulat
Aidot Cloisonné Metalliset Pinssit
Aidot historialliset Cloisonné pinssit

Cloisonné eli aito kovaemalointi on perinteisin ja vanhin tapa valmistaa koristeellisia koruja ja koriste-esineitä. Aito kovaemalointi on muinainen metallintyöstötapa joka kehitettiin jo vuosisatoja takaperin Kiinassa, Ming Dynastian aikana. Tunnetuimpia tuon aikakauden esineitä ovatkin Ming vaasit, jotka on useimmiten toteutettu juuri kovaemaloimalla. Aidolla Cloisonne-kovaemaloinnilla värit pysyvät muuttumattomana vuosikymmeniä.

Aito kovaemalointi eli Cloisonne on pinssivalmistuksen eri menetelmistä arvokkain ja arvostetuin, aidot kovaemaloidut pinssit ovat "high-end" pinssejä. Korkea laatu näkyy myös aidon kovaemaloidun pinssin hinnassa, sillä sen valmistaminen on erittäin työläs ja monivaiheinen prosessi. Kovaemaloituja pinssejä valmistaa ainoastaan kaikkein kokeneimmat pinssien valmistajat ja lopputulos on poikkeuksetta hienostunut ja arvokas.

Useimmat pinssien valmistajat myös Kiinassa ovat lopettaneet Cloisonne-pinssien valmistuksen, koska niiden kysyntä on vähäistä ja raaka-aineet kalliita. Meiltä voit edelleen tilata korkealaatuiset, arvokkaat ja huolella viimeistellyt aidot kovaemaloidut pinssit omalla designillasi.

Yhdessä kulkien suunnitelmasta toteutukseen

Poikkeuksetta aitojen kovaemaloitujen eli Cloisonne-pinssien valmistuksessa ohjataan asiakasta alusta loppuun huolellisesti, sillä virheisiin ei ole varaa. Autamme sinua suunnitelmasta valmiiseen tuotteeseen, opastamme värien ja materiaalien valinnassa sekä huolehdimme valmiiden aidolla kovaemaloinnilla valmistettujen pinssien, lahjakorujen, kalvosinnappien ja liikelahjakorujen laaduntarkkailusta.

Kovaemaloinnin väreihin käytetään Japanista ja Englannista tuotettua mineraalimalmia joka murskataan jauheeksi ennen värjäämistä. Jauhe sekoitetaan tislatun veden kanssa ja syntynyt väripasta käytetään täyttämään pinsseissä tai koruissa olevat kolot halutun väriseksi. Koska kyseessä on luonnollinen mineraali, ei mikä tahansa väri ole mahdollista toteuttaa. Sen sijaan värit määräytyvät käytettävissä olevien mineraalien sävyjen mukaan, joka saattaa tarkoittaa kompromisseja erityisesti yrityksen logosta tehtävissä tuotteissa.

Pinssit paistetaan noin 800 asteen kuumuudessa jolloin väripasta sulaa. Jos pinsseihin tai cloisonné-kovaemaloituihin tuotteisiin halutaan useampia värejä, täytyy koru paistaa jokaisen värin välissä erikseen ettei värit sekoitu keskenään. Kun tuote on jäähtynyt, sen metalliosat voidaan vielä pinnoittaa ja tuote kiillotetaan lopuksi.

Cloisonné pinssien viimeistely

Jotta pinssit olisivat toivotun mukaisia, pinsseistä tehdään aina ennen valmistusta sähköinen vedos jonka perusteella tuote lähdetään toteuttamaan. Lopuksi pinssit tarkastetaan vedosta vasten jolloin tuotanto hyväksytään asiakkaalle. Siksi on erityisen tärkeää tarkastaa sähköinen vedos huolellisesti, sillä hyväksyttyäsi vedoksen hyväksyt että pinssit valmistuvat sen mukaisesti.

Anna pinssiesi toteutus taitavan tiimimme käsiin ja ota yhteys myyntiimme niin opastamme oikean pinssin valinnassa. Voit myös lähettää kuva-aiheesi sähköpostitse meille ja saat tarjouksen sopivalla toteutustavalla.

Aidot Cloisonné Pinssit - Hinta

Hinnasto on suuntaa-antava. Pienin valmistettava määrä on 100 kappaletta. Tarkista hinta toimittamalla meille suunnitelma, logo tai kuva pinssistä.

Pinssin koko 100 kpl 200 kpl 300 kpl 400+ kpl
10mm Tämän tuotteen hinnat saat jättämällä tarjouspyynnön, liitä mukaan haluttu logo

15mm
20mm
25mm

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on noin 3 viikkoa sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Perhoslukko kiinnikkeenä
Yleisin pinssien taustakiinnike
Sisältyy
Kuminen perhoslukko
Saatavilla useita värejä
0,17 €
Yksittäispakkaus pussiin
Läpinäkyvä pussi
Sisältyy
Yksittäispakkaus taustakortilla
Painettu taustakortti pinssille
Hinnasto
Akryylinen korurasia
Kirkaskantinen rasia samettipohjalla
alk 0,43 €
Aloituskulut ja muottikulut
Lyödyn pinssin muottikulu
Useimmiten emalipinssien aloituskulu
71,50 € - 99,00 €
Valetun pinssin muottikulu
Jos tarvitaan kolmiulotteisuutta
99,00 € - 165,00 €
Silkkipainatuksen aloituskulu
Mikäli tarve painatukselle
33,00 €
Laserkaiverruksen aloituskulu
Laserkaiverretuille yksityiskohdille
33,00 €
Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
IKEA
McDonalds
Volvo
KFC
Taco Bell
Nordea
Finlayson
Amnesty International
F-Secure
Helsinki
Huhtamaki
Helsingin Sanomat
HKScan
Team Finland
Remedy
Elisa
The Lego Foundation
Fiskars
Burger King
Harvia
Isku
Kone
Olympus
Wolt