Image Description

Rintanappien ja kampanjanappien aineisto-ohjeet

Yleiset aineisto-ohjeet

Lataa yllä olevasta pudotusvalikosta haluamasi rintanapin aineisto-ohje. Ensisijaisesti rintanappien painatusaineisto tulisi toteuttaa noudattaen aineisto-ohjetta ja määrättyjä mittoja, väriprofiilia sekä tiedostomuotoa.

Kun suunnittelet rintanapin painoaineistoa, kannattaa välttää reunan muotoa mukailevia viivoja. Tuotantovaiheessa rintanappien painatukset voivat liikahdella millimetrin suuntaansa ja tämä näkyy todella selvästi jos teet reunaa myötäilevän muodon. Upeasti rintanapissa toimivia kuva-aiheita ovat esimerkiksi sarjakuvamainen värikäs grafiikka, selvät voimakkaat kontrastit ja suuret tekstit.

Painoaineisto tulisi aina toteuttaa ensisijaisesti CMYK-väreissä. ICC-profiililla ei ole merkitystä ellet tilaa offset-painatusta. Älä tee leikkausmerkintöjä tai värikalibrointimerkkejä ("Printer's marks") aineistoosi, ne poistetaan aina. Älä merkitse tiedostoon mitään mitä et halua painettavan.

Vedostamme tilauksen aina sähköisesti ennen tuotantoa eikä tuotantoaika ala ennen kuin olet hyväksynyt sähköisen vedoksen.

Voit tilata samassa tilauksessa rintanappeja eri painokuvilla ilman lisäkustannuksia, mikäli jokaisesta kuvasta valmistetaan vähintään 100 kappaletta rintanappeja. Jos hajonta on suurempi (alle 100 rintanappia per kuva), veloitamme aineistokulun jokaisesta lisäaineistosta erikseen.

Jos rintanapeille painetaan muuttuvaa tietoa kuten sarjanumero, toimita tiedot Excel-tiedostona yksi tietue per rivi, allekaisissa soluissa kukin erillinen tieto. Nimikointia ei tehdä normaalin rintanappihinnaston mukaan, valitse Nimikylttirintanapit jos haluat teettää nimikylttejä rintanapeista.

Pyydämme toimittamaan painoaineistosi aina ensisijaisesti PDF, EPS, TIFF, AI tai PSD-tiedostona. Jos et pysty toteuttamaan mitään näistä, lähetä aineisto joka sinulla on ja katsotaan pystyykö siitä toteuttamaan näyttävän näköiset rintanapit.

Painoaineisto tulisi aina toimittaa CMYK-väreissä. Jos et pysty muuntamaan valokuvia, voit toimittaa myös RGB-tiedoston. Emme ota mitään vastuuta lopputuloksesta jos aineistoa ei toimiteta ensisijaisia aineistovaatimuksia noudattaen. Vedostamme tilauksen aina sähköisesti ennen tuotantoa eikä tuotantoaika ala ennen kuin olet hyväksynyt sähköisen vedoksen.

Rintanapit painetaan CMYK-väreillä digitaalipainatuksena tai offset-painatuksella. Pantone®-täsmäystä ei ole saatavilla alle 25,000 kappaleen erissä.

Kysyttävää tuotteista?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
IKEA
McDonalds
Volvo
KFC
Taco Bell
Nordea
Finlayson
Amnesty International
F-Secure
Helsinki
Huhtamaki
Helsingin Sanomat
HKScan
Team Finland
Remedy
Elisa
The Lego Foundation
Fiskars
Burger King
Harvia
Isku
Kone
Olympus
Wolt