Rintanappi on myös biohajoava

Uusi huikea tuoteuutuus, kokonaan biohajoava rintanappi

Biohajoavat rintanapit
Biohajoavat rintanapit
Biohajoavat rintanapit
Biohajoavat rintanapit nyt saatavilla

Huikea tuoteuutuus, Biohajoava rintanappi on suunniteltu vastaukseksi tarpeettoman jätteen syntyyn. Biohajoavissa rintanapeissa toteutus on ajateltu kiinnitystä myöden, sillä rintanappia ei poikkeuksellisesti kiinnitetä magneetilla vaan siihen on kehitetty täysin omanlaisensa rengaskiinnike. Asettamalla irrotettava taustarengas paidan sisäpuolelta rintanappia vasten, paita jää kiinnikkeen ja rintanapin väliin puristuksiin. Näin on vältytty lisäämästä Biohajoaviin rintanappeihin mitään mikä ei luonnossa katoaisi lyhyen ajan sisällä.

Biohajoavien rintanappien muoviosat on maissipohjaisesta biomassasta valmistettua polymeeriä, jonka ansiosta materiaali hajoaa luonnossa itsestään muutamassa vuodessa.

Biohajoavien rintanappien painokuvat painetaan markkinoiden uusimmalla Xerox® Iridesse™ digipainokoneella kierrätyspaperille.

Rintanappien laminointiin käytetään biohajoavaa BOPP-laminointimuovia jonka hajoaminen alkaa auringon UV-säteilyn vaikutuksesta.

Biohajoavan rintanapin toteutus on patentoitu.

Tuotantoaika ja vaihtoehdot

Minimierä biohajoavia rintanappeja on tällä hetkellä 100 kappaletta. Koska rintanappien valmistusmenetelmä on tavallisesta poikkeava, yksittäisiä pientilauksia ei valmisteta.

Juuri nyt valikoimassa on vasta yksi koko, 56mm pyöreä biohajoava rintanappi. Aineisto-ohjeena voit noudattaa normaalin 56mm rintanapin aineistoa ja toimittaa painoaineistosi kuten muidenkin rintanappien tilauksessa, mielellään vektorimuotoisena PDF-tiedostona.

Ota yhteyttä myyntiin jos haluat tilata Biohajoavia rintanappeja.

Biohajoavat Rintanapit - Hinnasto

Biohajoavien rintanappien tuotantoaika on vakio eikä tuotetta myydä nopeammassa toimitusajassa.

Halkaisija 100 kpl 200 kpl 300 kpl 400+ kpl
Ø 56mm 1,54 € 1,50 € 1,32 €

Kaikki hinnat ovat ALV 0% - arvonlisävero lisätään hintoihin. Normaali tuotantoaika on reilu viikko sähköisen vedoksen hyväksymisestä.

Lisätuotteet ja lisäpalvelut
Magneettikiinnike
Kaksiosainen nimikylttimagneetti
alk 1,32 €
Metallinhohtopainatus
Kullan tai hopean metallinhohtoinen
alk 1,10 €
Aloituskulut ja muottikulut
Painatuksen aloituskulu
Täysväripainatus vakiona
0,00
Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
IKEA
McDonalds
Volvo
KFC
Taco Bell
Nordea
Finlayson
Amnesty International
F-Secure
Helsinki
Huhtamaki
Helsingin Sanomat
HKScan
Team Finland
Remedy
Elisa
The Lego Foundation
Fiskars
Burger King
Harvia
Isku
Kone
Olympus
Wolt