Biohajoavat rintanapit ja pinssit

Biohajoavat rintanapit, vain meiltä!

Huikea tuoteuutuus, Biohajoava rintanappi on suunniteltu vastaukseksi tarpeettoman jätteen syntyyn. Biohajoavissa rintanapeissa toteutus on ajateltu kiinnitystä myöden, sillä rintanappia ei poikkeuksellisesti kiinnitetä magneetilla vaan siihen on kehitetty täysin omanlaisensa rengaskiinnike. Asettamalla irrotettava taustarengas paidan sisäpuolelta rintanappia vasten, paita jää kiinnikkeen ja rintanapin väliin puristuksiin. Näin on vältytty lisäämästä Biohajoaviin rintanappeihin mitään mikä ei luonnossa katoaisi lyhyen ajan sisällä.

Biohajoavien rintanappien muoviosat on maissipohjaisesta biomassasta valmistettua polymeeriä, jonka ansiosta materiaali hajoaa luonnossa itsestään muutamassa vuodessa.

Biohajoavien rintanappien painokuvat painetaan markkinoiden uusimmalla Xerox® Iridesse digipainokoneella kierrätyspaperille. Rintanappien laminointiin käytetään biohajoavaa BOPP-laminointimuovia jonka hajoaminen alkaa auringon UV-säteilyn vaikutuksesta.

Biohajoavan rintanapin toteutus on patentoitu.

Tuotantoaika ja vaihtoehdot

Minimierä biohajoavia rintanappeja on tällä hetkellä 100 kappaletta. Koska rintanappien valmistusmenetelmä on tavallisesta poikkeava, yksittäisiä pientilauksia ei valmisteta.

Juuri nyt valikoimassa on vasta yksi koko, 56mm pyöreä biohajoava rintanappi. Aineisto-ohjeena voit noudattaa normaalin 56mm rintanapin aineistoa ja toimittaa painoaineistosi kuten muidenkin rintanappien tilauksessa, mielellään vektorimuotoisena PDF-tiedostona.

Ota yhteyttä myyntiin jos haluat tilata Biohajoavia rintanappeja.

Biohajoavien Rintanappien Hinta

Koko 100 kpl 200 kpl 300 kpl 400 kpl 500 kpl 1000+ kpl
Ø 56mm
Pyöreä
1,40 € 1,36 € 1,20 € 1,18 € 1,12 €

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 10 työpäivää vedoksesta.

Lisäpalvelut

Ohessa on yleisimpiä ja suosituimpia lisätuotteita pyöreiden rintanappien tilaajalle. Huomaa että kattavamman listan löydät osiosta Viimeistelyt josta näet myös kuvina oheiset lisä- ja jälkikäsittelyt.

Magneettikiinnike alk 0,25 € / kpl
Metallinhohtopainatus alk 0 € / kpl

Haluatko tilauksesi referenssiksi? Tilaa pian!

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.