Pinssien valmistus tehtaalla auditoiduissa oloissa

Pinssit valmistuvat alihankintana suoraan tehtaalla auditoidusti

Auditoitua valmistusta alihankintana

Useimmat toimittamistamme pinsseistä valmistetaan joko osittain tai kokonaan yhdellä ja samalla alihankkijallamme Kiinan Dongguanissa. Huippumoderni tehdas valmistaa pinssejä vuosikymmenten kokemuksella, korkealaatuisesti ja standardoidusti.

Tehtaamme on auditoinut esimerkiksi sellaiset suurnimet kuin Disney®, McDonald's®, Walmart® ja Sedex®. Tuotannossa on yli 2000 työntekijää ja materiaalit on testattu CPSIA ja RoHS-vaatimustenmukaisesti. Tehdas täyttää Corporate Social Responsibility (CSR) vaatimukset.

Myös Pinpops Oy:n (yritys Pinssi.fi:n takana) omat edustajat vierailevat tehtaalla vuosittain. Pitkäjänteinen kehitys ja tuotannon seuranta auttaa meitä huolehtimaan asiakkaidemme tilausten korkealaatuisuudesta ja toisaalta mahdollistaa tuotantoympäristön valvonnan. Tehdas vastaanottaa vierailijoita päivittäin vuoden ympäri, koska kyseessä on yksi suurimmista alan toimijoista Kiinassa.

Kotimainen pinssikö myytti?

Ei missään nimessä! Vaikka suurin osa pinsseistämme valmistuu Kiinassa, on meillä valikoimassa myös Suomessa valmistettavia pinssejä. Suomalaisissa pinsseissä käytetään pohjana metallikomponentteja jotka on edellä mainittu alihankkijamme meille valmistanut.

Painamme pinssien kuva-aiheet Suomessa, lisäämme tarvittaessa kirkkaan polyuretaanilinssin ja pakkaamme tuotteet kotimaisin voimin.

Meiltä saat siis myös suomalaiset pinssit, värikylläisenä ja erittäin korkealaatuisena Helsingissä valmistettuna.

Miksi kaikkia pinssejä ei valmisteta Suomessa?

Pinssien tilaajilla on odotuksia pinssin kustannusten suhteen. Jos metallinen, täysin omaan muotoon valettu pinssi täytyy valmistua eurolla tai kahdella kappalemäärän ollessa vain muutamia satoja, olisi täysin mahdotonta valmistaa tällainen tuote Suomessa. Pinssimuotin valmistaminen kotimaassa maksaa jo satoja tai tuhansia euroja - siis yhdelle ainoalle pinssille. Sen lisäksi työvaiheita on monia jolloin yksittäinen pinssi maksaa jo kymmeniä euroja kappale.

Kustannusten vuoksi pinssin valmistaminen täysin alusta alkaen on siis mahdotonta hinnalla joka pinssistä ollaan valmiita maksamaan.

Olisi hienoa pystyä tarjoamaan täysin kotimaisia pinssejä joiden metallin työstökin on tehty kotimaisin voimin. Realistista se ei ole jos pinssin kustannus saa olla euron pari. Toiseksi hienointa onkin voida kontrolloida ja valvoa pinssien tuotantoprosessia ja eettisyyttä sekä tietää mistä pinssit tulevat.

Pinssien tuotantoprosessi

Kuinka metalliset pinssit valmistuvat

Pinssien valmistus tehtaalla auditoiduissa oloissa
Pinssin muotitus

Pinssien muotit valmistetaan koneellisesti seuraamalla kolmiulotteista positiivia jossa kuva on nurin päin muottiin nähden

Pinssien valmistus tehtaalla auditoiduissa oloissa
Pinssien stanssaus

Lyöntimuotilla pinssi isketään metallista irti niin että koneen hydraulinen voima muodostaa pinssin muodon ja leikkaa pinssin irti

Pinssien valmistus tehtaalla auditoiduissa oloissa
Emalointi ja painatus

Pinssin saatuaan muotonsa se voidaan painaa tai emaloida koneellisesti, kuvassa automaattinen emalimaalien lisäys pinsseihin

Pinssien valmistus tehtaalla auditoiduissa oloissa
Metallin galvanointi

Pinssit "kastetaan" galvanointikylpyyn koneellisesti, jolloin niihin saadaan sähköjohteella esimerkiksi kullattu pinnoitus

Pinssien valmistus tehtaalla auditoiduissa oloissa
Pinnoitettu pinssi

Galvanoinnin jälkeen pinssit irrotetaan telineestään, niistä hiotaan terävät reunat ja pinssit kiillotetaan lopulliseen muotoonsa

Pinssien valmistus tehtaalla auditoiduissa oloissa
Tarkistus ja pakkaus

Viimeisenä valmistetut pinssit, kalvosinnapit ja muut korutuotteet käyvät laadunvalvonnassa, tuotteet yksittäispakataan ja lähetetään matkaan

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
IKEA
McDonalds
Volvo
KFC
Taco Bell
Nordea
Finlayson
Amnesty International
F-Secure
Helsinki
Huhtamaki
Helsingin Sanomat
HKScan
Team Finland
Remedy
Elisa
The Lego Foundation
Fiskars
Burger King
Harvia
Isku
Kone
Olympus
Wolt