Nimikylttirintanapit valmiiksi nimikoituna

Nimikylttirintanapit tuotteen kehittäneeltä, Suomen suurimmalta valmistajalta

Nimikoidut, yksilöllisesti painettavat ja erilaisilla jälkikäsittelyillä entistäkin ihmeellisemmät nimikylttirintanapit valmistetaan meillä. Olemme kehittäneet nimikoituja rintanappeja jo usean vuoden ajan ja tämä on tuote vailla vertaistaan.

Toimita meille tapahtumasi osallistujalista esimerkiksi Excel-tiedostona ja me hoidamme loput. Voit toteuttaa itse painatuksen aineiston tai hyödyntää valmiita pohjia joista valita mieleisesi. Painamme nimet valmiiksi nimirintanappeihin ja saat ne toimitettuna haluamallasi kiinnikkeellä. Lisäksi nimirintanapit voidaan toimittaa valmiiksi aakkostettuna joka nopeuttaa nimikointien käyttöönottoa ennen tapahtumaa.

Aidot nimirintanapit valmistetaan Suomessa

Nimikylttirintanappeihin on saatavilla useita eri viimeistelyjä, kuten ultrapehmeä Soft Touch joka tuo aistien ilotulitusta ensikosketuksesta. Pimeässä hohtava painatus, metallivärit tai UV-kohdelakka tekevät nimirintanapeista entistä erikoisempia.

Valitse kiinnikkeeksi tavallisen neulan sijaan esimerkiksi kaksiosainen nimikylttimagneetti joista meillä on valikoimassa kolme eri mallia. Vastakappale asetetaan vaatteen sisäpuolelle jolloin vaatteita ei tarvitse rikkoa neulalla tai rypistää nipistimillä.

Aidot nimikylttirintanapit toimitetaan aina kutistepakattuna siististi ja uudenveroisena aina tapahtuman viime hetkille, käyttövalmiina.

Tuotantoaika ja tilausmäärä

Pienin valmistettava erä on 10 kappaletta, suurimman päätät sinä. Olemme valmistaneet niminappeja useiden tuhansien nimien tapahtumiin eikä aikataulu koskaan ole ongelma. Pystymme valmistamaan nimirintanapit jopa päivässä nimilistojen vastaanotosta, riippumatta jälkikäsittelyistä.

Kaikki nimirintanapit valmistetaan omassa tuotannossamme Helsingissä. Tilaus on turvallinen ja luotettava, tilaamaan pääset ohjeidemme perusteella.

Ota yhteyttä myyntiin jos haluat tilata nimirintanapit.

Nimirintanappien hinta

Koko 10 kpl 25 kpl 50 kpl 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl
100mm
Pyöreä
76mm
Pyöreä
56mm
Pyöreä

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 4-8 työpäivää vedoksesta.

Lisäpalvelut

Ohessa on yleisimpiä ja suosituimpia lisätuotteita pyöreiden nimikylttirintanappien tilaajalle. Huomaa että kattavamman listan löydät osiosta Viimeistelyt josta näet myös kuvina oheiset lisä- ja jälkikäsittelyt.

Soft Touch laminointi Alk 0,15 €
Magneettikiinnike Alk 0,85 € / kpl
Hopeafoliointi 4,74 € / kpl

Esimerkkejä toimittamistamme nimikylttirintanapeista

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.