Pins24™ - Pinpops Oy, tuotanto Helsingissä

Yli kymmenen vuotta metallisia pinssejä ja rintanappeja

Pinssi.fi™ on Pinpops Oy

Me olemme Pinpops Oy, yritys Pinssi.fi palvelun takana. Olemme toimineet jo yli kymmenen vuoden ajan metallisten pinssien ja rintanappien parissa. Pinpops Oy on perustettu vuonna 2013 ja heti alkutaipaleeltamme saakka pinssit ja rintanapit ovat olleet tärkeä osa tuotevalikoimaamme.

Tunnistamistuotteita ja painopalvelua

Investoimme vuosittain omaan laitekantaan jonka avulla pystymme painamaan erilaisia materiaaleja. Painamme metallille, muoville, puulle, tekstiilituotteisiin, joskus myös paperille. Olemme erikoistuneet painotuotteisiin jotka poikkeavat tavallisten painotalojen valikoimasta.

Metallisia pinssejä painamme omassa tuotannossamme pikatoimituksina. Kun tarvitaan yksilöllistä, tilauksesta muotoon valmistettavaa metallia, käytämme alihankkijaverkostoamme.

Nopeus on meidän valtti. Olemme paitsi nopein, todennäköisesti myös edullisin toimittaja kun etsit pinssejä tai kampanjanappeja.

Mutkattoman helppoa asioida

Pinpops Oy Shop & Showroom sijaitsee Helsingin Viikissä, aivan Lahdenväylässä kiinni. Voit poiketa tutustumaan tuotteisiimme ja keräämään parhaat neuvot omaan suunnitelmaasi paikan päällä.

Myyntinäyttelymme kattaa yli 500m2 ja esillä on huikea määrä erilaisia tilauksesta valmistettuja painotuotteita.

Pienempi Junior Showroom löytyy Tampereen keskustan tuntumasta, johon voit niin ikään poiketa tutustumaan suppeampaan mutta kattavaan tuotevalikoimaan.

Tapahtumapromootion vankka asiantuntija

Pinssien lisäksi valmistamme ja maahantuomme paljon muitakin tuotteita. Olemme erikoistuneet tapahtumapromootion ja tunnistamistuotteiden valmistukseen, maahantuontiin ja painamiseen. Olemme painotalo suurella sydämellä ja vankalla asiantuntemuksella.

Pinssi.fi sivuston lisäksi voit tutustua tuotevalikoimaamme yrityksemme nettisivuilla osoitteessa www.pinpops.fi.

Nimikointituotteisiin meiltä löytyy oma asiantuntijasivusto osoitteessa www.badgestock.fi. Sivustolta löytyy asiakaspalvelussa käytettävät nimineulat ja nimikyltit.

Painamme myös mainostekstiilejä, vaatteita tapahtumakäyttöön ja promootioon. Tekstiilisivuillemme pääset osoitteessa www.logovaate.fi.

Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
IKEA
McDonalds
Volvo
KFC
Taco Bell
Nordea
Finlayson
Amnesty International
F-Secure
Helsinki
Huhtamaki
Helsingin Sanomat
HKScan
Team Finland
Remedy
Elisa
The Lego Foundation
Fiskars
Burger King
Harvia
Isku
Kone
Olympus
Wolt