Emaloidut tai valetut metalliset kalvosinnapit valmistus

Pinsseistä voidaan toteuttaa myös kalvosinnapit

Kun tilaat yksilöllisiä pinssejä omalla toteutuksella ja muotilla, miksi et tilaisi samalla kalvosinnappeja, solmioneuloja tai koruja liikelahjaksi? Ilman erillisiä muottikustannuksia voit yhdistellä samaan tilaukseen metallisten pinssien kanssa toteutettavaksi kaikki edellä mainitut ja monipuolistat tilauksesta tehtävän tuotteen käyttökohteita.

Kalvosinnappien kanssa pinsseistä jätetään tavallinen perhosklipsin kiinnike eli taustaan kiinnitetty piikki pois ja tilalle kiinnitetään jo valmistusvaiheessa kalvosinnapin vastakkeet. Näin syntyy erinomainen liikelahja tai mainostuote, palkinto tai muistoesine joka on yhtä yksilöllinen kuin tilaamasi pinssit.

Kalvosinnappien viimeistely

Kalvosinnapit voidaan toimittaa valintasi mukaan joko erikseen irrallaan yksittäispussitettuna joka suojaa valmista tuotetta kolhuilta, tai voit tilata niihin tyylikkäät lahjarasiat joista on saatavilla useita eri malleja. Samettipintainen korurasia on eksklusiivinen tapa lahjoittaa kalvosinnapit esimerkiksi asiakkaalle tai tehdä niistä myyntiartikkeli. Edullisempi kirkas akryylirasia on myös tyylikäs tapa antaa pareittain pakattavat kalvosinnapit saajalleen.

Jos kalvosinnapit menevät lahjaksi, kannattaa mahdollisesti harkita myös solmioneuloja tai koruja samalla toteutuksella.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 paria 200 paria 300 paria
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
20mm
Stanssattu
2,70 € 2,02 € 1,88 €
20mm
Kovaemaloitu
3,79 € 2,45 € 2,25 €
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2-3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 60,00 €
Pikatoimitus 2 viikossa +50% hintoihin
Pakkaus lahjarasiaan 0,75 € / kpl

Esimerkkejä toimittamistamme kalvosinnapeista

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.