Valettujen 3D Pinssien valmistus

Valettu pinssi mahdollistaa lävistyksen ja kolmiulotteisuuden

Valamalla valmistettu pinssi tarjoaa mahdollisuuden luoda poikkeuksellisia yksityiskohtia ja ulotteisuutta jota tavalliseen pinssiin ei saada. Helpoiten valamalla valmistetun 3D pinssin erottaa useista eri syvyyksistä ja tasoista sekä kaartuvista reunoista joita pinssiin saadaan aikaan vain valamalla.

Valettuja 3D pinssejä voidaan valmistaa lähes mihin muotoon tahansa eikä kokokaan ole rajoite. Saatavilla on myös monia eri viimeistelyjä ja pinnoituksia pinssin pintaan.

Pinssi voidaan valmistaa valamalla esimerkiksi tinasta tai sinkistä. Valmistuksessa käytetään kumisia muotteja joissa olevasta aukosta muottiin kaadetaan sulaa metallia samalla kun muotti pyörii keskipakoisvoiman avulla. Tällä tavalla syntyy tasalaatuinen ja tasaisesti täyttyvä muotitus ja pinsseihin tulee identtinen pinta.

Pinssien viimeistely

Valamisen jälkeen pinssit voidaan hioa, kiillottaa, pienet mahdolliset pintavirheet korjata ja esimerkiksi pinnoittaa hopeiseksi tai lisätä erilaisia pintakäsittelyjä halutun efektin aikaansaamiseksi. Jos pinssiin tulee emalointi, se lisätään tässä vaiheessa. Lopuksi pinssiin lisätään haluttu kiinnitys, valmiit pinssit tarkastetaan ja pakataan yksittäispakkauksiin. Kolmiulotteinen valettu pinssi on nyt valmis matkaamaan luoksesi!

Me voimme toteuttaa unelmiesi pinssit, ota yhteyttä numeroon 020-740 1450 ja opastamme sopivan valmistustavan valinnassa. Voit myös toimittaa kuva-aiheen tai suunnitelmasi sähköpostilla meille ja teemme tarjouksen pinssien valmistuksesta.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
15mm 1,71 € 1,06 € 0,71 € 0,64 €
20mm 1,83 € 1,14 € 0,80 € 0,70 €
25mm 1,90 € 1,16 € 0,90 € 0,77 €
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2-3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 65,00 €
Pikatoimitus 2 viikossa +50% hintoihin
Pakkaus lahjarasiaan 0,25 € / kpl
Magneettikiinnike 0,39 € / kpl
Aineisto-ohje

Jos pystyt toteuttamaan vektorimuotoisen aineiston, lataa oheinen PDF-muodossa oleva aineisto-ohje.

Esimerkkejä toimittamistamme valetuista pinsseistä

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.