Stanssattujen ja lyötyjen pinssien valmistus

Stanssattu pinssi on edullinen ja nopea valmistusmenetelmä metallista

Halutessasi mahdollisimman yksinkertaisen ja eleganssin pinssin, lyöntimuotilla valmistettu metallipinssi on valintasi. Lyödyn pinssin tunnistaa helpoiten kiillotetuista, kohollaan olevista pinnoista ja tekstuurilla viimeistellyistä upotuksista.

Valmistusmateriaalina käytetään yleisimmin kuparia tai messinkiä näiden metallien ominaisuuksien vuoksi. Pehmeä metalli on helpoin lyödä muotoon jotta lopputuloksesta saadaan terävä ja yksityiskohtainen.

Lyöntivaiheen jälkeen yksittäiset pinssit trimmataan ulkoreunoiltaan siisteiksi haluttuun muotoon. Pinssi voidaan tässä vaiheessa myös esimerkiksi hiekkapuhaltaa, jos halutaan lisätä tekstuuria pinssin pintaan. Ulkonevat pinnat pinssistä kiillotetaan samalla kun syvemmällä olevat pinssin muodot säilyttävät tekstuurin tai hiekkapuhalletun viimeistelyn.

Pinssien viimeistely

Lopuksi pinssiin kiinnitetään valitsemasi neula tai muu monista kiinnitys vaihtoehdoistamme ja pinssisi päätyy laaduntarkkailuun. Hyväksytyn lopputuloksen mukaiset pinssit pakataan ja lähetetään pikaisesti luoksesi.

Jos olet valmis siirtymään askelen kohti valmiimpia pinssejä, ota yhteyttä myyntitiimiimme numerossa 020-740 1450 ja opastamme sinua oikean valmistustavan valinnassa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuva-aiheesi meille ja teemme tarjouksen sopivalla toteutustavalla.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
15mm 1,25 € 0,78 € 0,52 € 0,45 €
20mm 1,34 € 0,83 € 0,59 € 0,50 €
25mm 1,40 € 0,85 € 0,67 € 0,55 €
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2-3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 60,00 €
Tuotanto 2 viikossa +50% hintoihin
Pakkaus lahjarasiaan 0,25 € / kpl
Magneettikiinnike 0,39 € / kpl
Aineisto-ohje

Jos pystyt toteuttamaan vektorimuotoisen aineiston, lataa oheinen PDF-muodossa oleva aineisto-ohje.

Esimerkkejä toimittamistamme stanssatuista pinsseistä

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.