Linssipinssien valmistus ja painatus

Suomen halvin pinssi on linssipinssi painatuksella

Epoksipinssit sopivat erinomaisesti kun haluat pinssiin monimutkaisen kuvan, liukuvärejä tai valokuvan tarkkuutta. Linssipinssejä voidaan valmistaa joko offset-painamalla tai silkkipainamalla. Pinssin pohjamateriaalina käytetään joko messinkiä, ruostumatonta terästä tai alumiinia.

Jos haluat viimeistellyn lopputuloksen ja metalliosat pinssistä kullan tai hopean sävyisenä, pinssin runko valmistetaan messingistä. Ruostumaton teräs on kestävin mutta sitä ei voida hopeoida eikä kullata. Alumiini on edullisin pohjamateriaali, mutta sitäkään ei voida viimeistellä kullan tai hopean väriseksi ja lopputulos on hieman harjatun metallin näköinen.

Epoksipinssit voidaan painaa silkkipainettuna, jolloin pinssin kuvasta valmistetaan ensin silkkipainoseula. Silkkipainatus painetaan ensin metallilevylle joka paistetaan noin 250-350 asteessa musteen kypsyttämiseksi. Paistovaiheen jälkeen pinssit leikataan levyistä irti ja viimeistellään haluttuun pinssin muotoon. Silkkipainettuna pinssiin voidaan luoda värillisiä pintoja suoraan metallin päälle, jolloin pinssiin voidaan jättää alueita edelleen metallipintaiseksi kuten alla olevissa kuvissa.

Pinssien viimeistely

Lopuksi pinsseihin lasketaan kirkasta nestemäistä epoksilakkaa tai nykyisin entistä useammin polyuretaania, joka kovettuu pinssin pintaan muodostaen täysin kirkkaan, kuperan linssin. Tästä nimitys linssipinssi. Polyuretaanin etu vanhempaan epoksivalamiseen on kellastumattomuus, sillä polyuretaani ei kellastu ajan kanssa.

Pystymme valmistamaan myös eräitä muotoja linssipinssejä nopeasti todella lyhyellä aikataululla, jos tilauksellasi on valtava kiire. Pikana valmistettavat linssipinssit valmistuvat jopa 2-3 työpäivässä, joka kuluu painatukseen ja polyuretaanilinssin kuivatukseen.

Anna pinssiesi toteutus taitavan tiimimme käsiin ja ota yhteys puhelimitse numeroon 020-740 1450 niin opastamme oikean pinssin valinnassa. Voit myös lähettää kuva-aiheesi sähköpostitse meille ja saat tarjouksen sopivalla toteutustavalla.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
15mm 1,15 € 0,66 € 0,44 € 0,38 €
20mm 1,19 € 0,71 € 0,50 € 0,43 €
25mm 1,26 € 0,72 € 0,57 € 0,47 €
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

1-väripainatus 40,00 €
2-väripainatus 60,00 €
3-väripainatus 75,00 €
4-väripainatus
tai offset-painatus
95,00 €
Pakkaus lahjarasiaan 0,25 € / kpl
Aineisto-ohje

Jos pystyt toteuttamaan vektorimuotoisen aineiston, lataa oheinen PDF-muodossa oleva aineisto-ohje.

Esimerkkejä toimittamistamme linssipinsseistä

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.