Emaloitujen Pinssien Valmistus

Emaloimalla värjätyt metalliset pinssit kestävät aikaa

Emaloitu pinssi on yleisin valmistusmenetelmä kun pinssiin halutaan värejä. Emalimaali lisätään pinssin uurteisiin jonka jälkeen pinssi paistetaan värien sitomiseksi.

Emalipinssin valmistus alkaa lyöntimuotilla jolla pinssi isketään kuparista tai rautapohjaisesta metallilevystä. Haluttaessa pinssi voidaan myös hiekkapuhaltaa tässä vaiheessa jotta saadaan aikaan erikoisempia tekstuureja pinssin pintaan.

Seuraavaksi pinssin uurteisiin lisätään ruiskua apuna käyttäen emalimaali, jonka sävyt voivat olla täsmälleen vaatimuksesi mukaisia PMS-sävyjä Pantonen värikartan mukaan. Emalimaalin lisääminen pikkuruisiin, jopa millimetrin kymmenysten levyisiin uurteisiin ja koloihin on erittäin tarkkaa puuhaa ja voitkin arvata että tämäkin työvaihe suoritetaan käsityönä.

Pinssien viimeistely

Pinssit paistetaan noin 350 asteen lämpötilassa joka kovettaa emalimaalin. Pinssin ulkoreunat viimeistellään trimmaustyökaluilla jonka jälkeen pinssin ulkopinnat vielä hiotaan tai kiillotetaan siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Lopuksi pinssiin lisätään valitut kiinnikkeet, pinssin lopputulos tarkastetaan laaduntarkkailussa ja tilauksesi pakataan odottamaan toimitusta.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
15mm 1,37 € 0,85 € 0,57 € 0,49 €
20mm 1,46 € 0,91 € 0,64 € 0,54 €
25mm 1,52 € 0,93 € 0,72 € 0,59 €
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2-3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 65,00 €
Pikatoimitus 2 viikossa +50% hintoihin
Pakkaus lahjarasiaan 0,25 € / kpl
Magneettikiinnike 0,39 € / kpl
Aineisto-ohje

Jos pystyt toteuttamaan vektorimuotoisen aineiston, lataa oheinen PDF-muodossa oleva aineisto-ohje.

Esimerkkejä toimittamistamme emaloiduista pinsseistä

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.