Tuotemerkkien, laitemerkkien ja logomerkkien valmistus metallista

Metallisella logomerkillä vaivatonta tuotemerkintää

Valmistamme myös yksilöllisiä tuotemerkkejä ja metallisia logoja kiinnikkeillä jotka sopivat tarkoituksen mukaiseen tuotemerkintään. Merkin taakse voidaan liittää esimerkiksi ruuveja, nauloja tai pieniä kiinnitysrenkaita ja lenkkejä joiden avulla tuotemerkin kiinnitys onnistuu juuri oman tuotteesi kylkeen.

Tuotemerkin materiaalivalintoihin vaikuttaa käyttökohde ja kestävyysvaatimukset. Mikäli merkki joutuu esimerkiksi säälle alttiiksi, täytyy valita materiaalit jotka kestävät lämpötilan ja kosteuden vaihteluita. Jos tuotemerkki on esimerkiksi aikomus kiinnittää huonekaluun, tehdään siihen useimmiten tarkoitukseen sopivat kiinnikkeet kääntöpuolelle jotta merkki olisi vaivatonta kiinnittää huonekaluun joko ompelemalla tai ruuvaamalla.

Tuotemerkkien viimeistely

Riippumatta käyttökohteestasi, ota ensin yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme joka auttaa sinua tuotemerkin toteutuksessa. Kerro käyttökohteesta, kestävyysvaatimuksista sekä tavoitebudjetistasi jolla tuotemerkin haluatte toteuttaa. Näin pääsemme heti käsiksi vaihtoehtoihin jotka sopivat juuri sinun tarkoitukseesi.

Jos olet valmis siirtymään askelen kohti omien tuotemerkkien toteutusta, ota yhteyttä myyntitiimiimme numerossa 020-740 1450 ja opastamme sinua oikean valmistustavan valinnassa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuva-aiheesi meille ja teemme tarjouksen sopivalla toteutustavalla.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
15mm 1,25 € 0,78 € 0,52 € 0,45 €
20mm 1,34 € 0,83 € 0,59 € 0,50 €
25mm 1,40 € 0,85 € 0,67 € 0,55 €
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2-3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 60,00 €
Tuotanto 2 viikossa +50% hintoihin
Sarjanumerointi 0,25 € / kpl

Esimerkkejä toimittamistamme tuotemerkeistä ja laitemerkeistä

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.