Solmioneulat omasta logosta valmistettuna

Toteuta pinsseistä tai kalvosinnapeista solmioneulat

Kun tilaat yksilöllisiä pinssejä omalla toteutuksella ja muotilla, miksi et tilaisi samalla solmioneuloja, kalvosinnappeja tai koruja liikelahjaksi? Ilman erillisiä muottikustannuksia voit yhdistellä samaan tilaukseen metallisten pinssien kanssa toteutettavaksi kaikki edellä mainitut ja monipuolistat tilauksesta tehtävän tuotteen käyttökohteita.

Solmioneulojen kanssa pinsseistä jätetään tavallinen perhosklipsin kiinnike eli taustaan kiinnitetty piikki pois ja tilalle kiinnitetään jo valmistusvaiheessa solmioneulan runko. Myös sen metalliosat voi viimeistellä vastaamaan ja yhtenäistämään toteutus. Näin syntyy erinomainen liikelahja tai mainostuote, palkinto tai muistoesine joka on yhtä yksilöllinen kuin tilaamasi pinssit.

Solmioneulojen viimeistely

Solmioneulat voidaan toimittaa valintasi mukaan joko erikseen irrallaan yksittäispussitettuna joka suojaa valmista tuotetta kolhuilta, tai voit tilata niihin tyylikkäät lahjarasiat joista on saatavilla useita eri malleja. Samettipintainen korurasia on eksklusiivinen tapa lahjoittaa solmioneula esimerkiksi asiakkaalle tai tehdä niistä myyntiartikkeli. Edullisempi kirkas akryylirasia on myös tyylikäs tapa antaa solmioneulat saajalleen. Löydät useimmat pakkausvaihtoehdot myös varastotuotteena verkkokaupastamme.

Jos solmioneulat menevät lahjaksi, kannattaa mahdollisesti harkita myös kalvosinnappeja tai koruja samalla toteutuksella.

Hintaesimerkkejä

Koko 100 kpl 300 kpl 500 kpl
< 15mm Kysy tarjous haluamastasi muodosta ja koosta
20mm
+solmiokiinnike
1,83 € 1,14 € 0,80 €
25mm
+solmiokiinnike
1,90 € 1,16 € 0,90 €
> 25mm Muoto ja koko ovat vapaasti valittavissa

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Normaali tuotantoaika on 2-3 viikkoa vedoksesta.

Lisäpalvelut

Oheiset hintaesimerkit ovat suuntaa-antavia. Lähetä aina ensin kuvat ja suunnitelmasi saadaksesi räätälöidyn tarjouksen toteutuksesta. Katso myös aineisto-ohjeet.

Muottikustannus Alk 60,00 €
Pikatoimitus 2 viikossa +50% hintoihin
Pakkaus lahjarasiaan 0,75 € / kpl

Esimerkkejä toimittamistamme solmioneuloista

Vieritä hiiri kuvien päälle nähdäksesi lisätietoa toteutustavasta

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.