Image Description

Aineisto-ohjeet metallisten pinssien suunnitteluun

Yleiset aineisto-ohjeet

Jokaisen tuotteen tuotesivulta löytyy aineisto-ohjeet heti hinnaston alapuolelta. Voit ladata ohjetiedostot suoraan Aineisto-ohjeet -kohdasta ja nopeuttaa tilauksesi tuotantoa toimittamalla grafiikan aineisto-ohjeita noudattaen.

Metallisessa pinssissä on stanssauksessa ja valettuna erilaisia korkeuksia ja syvänteitä. Kun toteutat aineistoasi pinsseille, pyri tekemään se vektorimuotoisena tiedostona. Merkitse selvästi mitkä kohdat ovat alempana, mitkä ylempänä. Tämän voit tehdä esimerkiksi eri väreillä ja merkitsemällä aineistoon väreille selitteet. Näin toimien nopeutat vedostusta ja säästyt uuden vedostuksen odottamiselta.

Emaloiduissa pinsseissä käytettävien värien toteutuksessa noudatetaan Pantone® Coated värikarttaa. Jos tiettyjä värejä ei ole saatavilla, käytetään lähimpiä värejä. Aidossa Cloisonné emaloinnissa käytetään luonnon mineraaleja jonka vuoksi värit poikkeavat aina hieman toivotusta sävystä. Myös pienet värierot pinssien kesken ovat mahdollisia Cloisonné pinsseissä.

Kysyttävää tuotteista?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
Tässä muutamia asiakkaitamme

Olemme ylpeitä voidessamme palvella omien alojensa johtotähtiä, monikansallisista toimijoista paikallisiin menestystarinoihin.

DHL
IKEA
McDonalds
Volvo
KFC
Taco Bell
Nordea
Finlayson
Amnesty International
F-Secure
Helsinki
Huhtamaki
Helsingin Sanomat
HKScan
Team Finland
Remedy
Elisa
The Lego Foundation
Fiskars
Burger King
Harvia
Isku
Kone
Olympus
Wolt