Rintanapit efekteillä ja jälkikäsittelyillä

Viimeistelyllä ja jälkikäsittelyillä uutta aistien ilotulitusta

Tavallinen rintanappi voi olla liian "tylsä", ainakin sellaisen mielestä jolta puuttuu mielikuvitusta. Onneksi me emme ole sellaisia, meillä nimittäin rintanappeihin riittää ammennettavaa roppakaupalla.

Rintanappien valmistuksen yhteyteen voidaan lisätä kokonainen liuta erilaisia toinen toistaan yllättävämpiä jälkikäsittelyjä ja viimeistelyjä, joiden avulla tavallisesta rintanapista tulee epätavallisen yllättävä kampanjatuote tai mainos.

Soft Touch Laminointi

Ultrapehmeä Soft Touch laminointi saa rintanapin pinnan tuntumaan lähes kumimaisen pehmeältä. Soft Touch laminoinnin erityispiirre on värien syvyys, sillä laminointi ei heijasta lainkaan valoa takaisin. Tästä johtuen esimerkiksi syvät värit kuten musta, fuksia ja syaani muuttuvat upottavan pehmeiksi ja huijaavat katsojaa toden teolla. Odota kun saat tämän käsiisi...

Pimeässä hohtava Glow-in-Dark

Erityiselle fosforesenssille paperille painettu pimeässä hohtava rintanappi latautuu valosta ja hehkuu synkimmässäkin tilaisuudessa iloisen pirteästi. Painatuksella peitetään alueet joiden ei haluta näkyvän, valkoiseksi jäävät alueet loistavat upeasti kirkkaana yössä.

Metallinhohtoiset painovärit

Uutena tuotannossamme on nyt myös metallinhohtoiset painovärit. Alan uusimmalla Xerox Iridesse painokoneella pystytään painamaan metallinhohtoinen hopea joko painatuksen alle tai päälle. Jos hopea painetaan alle, kaikki sen päälle painettavat värit ovat metallinhohtoisia mustaa lukuunottamatta. Näin syntyy aivan erityisiä efektejä kun käytössä on nelivärinen metalloiva painatus.

Myös valkoinen väriaine on käytettävissä, joten anna ideoidesi lentää - mielellään meille päin! Tehdään yhdessä vaikuttava kampanja rintanapeilla.

Spottilakkaus

Yhdessä esimerkiksi mattalaminoinnin tai Soft Touch laminoinnin kanssa voidaan tehdä Duplo digitaalinen spottilakka joka ei vaadi erityisiä muotteja tai asetuksia. Spottilakalla voidaan korostaa rintanapeissa esimerkiksi pieniä yksityiskohtia ja näin aikaan saadaan vaikkapa kosteita pisaroita jotka kimaltelevat rintanapin pinnalla.

3M® Scotchlite® Heijastinrintanapit

Olemme kehittäneet aivan erityisen yhdistelmän pehmoheijastimista tutun 3M® Scotchlite® heijastinkalvon ja rintanappien yhdistelmänä. Rintanappi on saatavilla ainoastaan 56mm halkaisijalla ja sen heijastavat ominaisuudet ovat lähes identtiset pehmoheijastimen kanssa. Painatus voidaan tehdä synteettiselle polyesterille jolloin heijastinrintanappi on myös kosteutta kestävä.

Heijastinrintanappi ei ole CE-sertifioitu turvallisuustuote, kyseessä on Suomessa ainoastaan koriste-esine koska Suomessa CE-hyväksyntä edellyttää heijastimelta kaksipuoleisuutta ja vapaasti riippuvuutta esimerkiksi narussa. Tämä ei kuitenkaan millään tavalla vaikuta heijastavan puolen heijastusominaisuuksiin.

Jälkikäsittelyt kuvina

Alla esitellyt vaihtoehdot

image
Soft Touch laminointi

Ultrapehmeä kosketus ja värejä syventävä heijastamaton viimeistely

image
Pimeässä hohtava

Erityisen fosforesenssin paperin ansiosta rintanappi hehkuu kirkkaana pimeässä

image
Spottilakka

Korosta yksityiskohtia tai luo upeita kimaltavia efektejä kohdelakalla

image
3M® Scotchlite®

Laadukas 3M® Scotchlite® heijastinkalvo rintanappien pinnalle

image
Hologrammilaminointi

Kysy myös muita efektiviimeistelyjä ja erikoisempia toteutuksia

image
Kiiltävä laminointi

Yleisin rintanappien viimeistely on kiiltäväpintainen laminointi

Tilaaminen

Voit tilata rintanapit haluamillasi efekteillä ja jälkikäsittelyillä joko tilausautomaatin kautta tai sähköpostitse. Muista mainita erityiset jälkikäsittelyvaihtoehdot jo tilausvaiheessa, sillä valittu toteutus vaikuttaa tuotteen tuotantoaikaan ja mahdollisesti myös hintaan.

Tilaa tarjouskirje
sähköpostiisi

Jos haluat kuulla tarjouksista ja ajantasaisista kampanjoista, tilaa uutiskirjeemme sähköpostitse. Kuulet meistä enintään kerran kuukaudessa.